Reserveren en downloads


Documenten voor het reserveren/aanvragen van woningen of appartementen kunnen op deze pagina worden gedownload. U kunt uw ingevulde documenten zowel per post, per mail of per fax aan ons terugzenden. De (adres)gegevens vindt u hier.
Zakelijke huurders, kort verblijf  (minimaal 1 week)
Voor huurperiodes vanaf 1 week kunt u volstaan met het invullen van het document  “opdrachtbevestiging kort verblijf”.
Download hier uw “opdrachtbevestiging kort verblijf” voor woningen/appartementen met een huurperiode vanaf 1 week (pdf).
Zakelijke huurders lang verblijf (minimaal 3 maanden)
Voor huurperiodes vanaf 3 maanden kunt u volstaan met het invullen van het document “aanvraagformulier lang verblijf” aangevuld met een recent afschrift van de K.v.K  en een kopie van het legitimatiebewijs van diegene(n) die feitelijk de gewenste accommodatie gaan bewonen. Download hier uw “aanvraagformulier lang verblijf” voor woningen/appartementen met een huurperiode langer dan 3 maanden (pdf).
Particuliere huurders kort verblijf (minimaal 1 week) Voor huurperiodes vanaf 1 week kunt u volstaan met het invullen van het document “opdrachtbevestiging kort verblijf”.
Download hier uw “opdrachtbevestiging kort verblijf” voor woningen/appartementen met een huurperiode vanaf 1 week (pdf).
Particuliere huurders lang verblijf (minimaal 3 maanden) Voor huurperiodes vanaf 3 maanden kunt u volstaan met het invullen van het document “aanvraagformulier lang verblijf” aangevuld met een recente werkgeversverklaring en een kopie van het legitimatiebewijs van diegene(n) die feitelijk de gewenste accommodatie gaan bewonen. Download hier uw “aanvraagformulier lang verblijf” voor woningen/appartementen met een huurperiodes langer dan 3 maanden (pdf). Download hier het “standaardmodel werkgeversverklaring” t.b.v. het aanvragen van een woning voor een huurperiode vanaf 3 maanden (pdf).
Hotelovernachtingen Voor 1 of enkele overnachtingen bieden wij zeer comfortabele 2 persoons-hotelsuites. Uitgebreide informatie hierover vindt u op de website van ons hotel-restaurant De Rozenborg. Via de link ‘kamer boeken‘ kunt u direct online uw kamer(s) reserveren.
Heeft u vragen? Neemt u dan, tijdens kantooruren, telefonisch contact met ons op: 050 – 404 66 62. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen.